Programa
Salut / Ciències de la Vida

IoT Solutions World Congress Tour - Salut

03. Oct
Barcelona

30.00 €

Descobreix de quina manera els dispositius mèdics estan revolucionant el sector sanitari, permetent serveis a distància, personalitzats i predictius

Descripció

L’IoT Solutions World Congress (IoTSWC), el principal esdeveniment del món en IoT, té lloc del 3 al 5 d’octubre del 2017 a Barcelona. Durant 3 dies, més de 220 empreses presentaran les seves darreres innovacions en l’IoT en una exposició que ocupa més de 20.000 m2.

Amb tant per explorar, és essencial planificar la visita per aprofitar al màxim l’esdeveniment. GoingDigital i IoTSWC han identificat els llocs d’exposició del sector sanitari més destacats, i han seleccionat les marques i empreses que presenten solucions que transformen el sector sanitari. Participa en aquesta interessant visita i permet que un expert en transformació digital et guiï en el recorregut per les innovacions més recents. 

Tant si tens una empresa usuari final, una organització que cerqui contactes per a les vendes, un investigador o un desenvolupador, la visita a IoTSWC Industry t’ofereix una oportunitat única per a informar-te sobre les aplicacions IoT més recents. Descobreix noves solucions que ajudaran la teva empresa a millorar la monitorització a distància, els tractaments i l’atenció al pacient, a més de fer seguiment de les existències o de facilitar l’accés a l'atenció sanitària.

Visita

La visita es desenvolupa en un grup de fins a 15 persones per facilitar la interacció entre participants i experts. Implica una visita guiada de 2 hores per a recórrer els llocs més rellevants del sector sanitari.

Inscriu-t’hi ara i aprofita la visita al màxim!

Agenda

  • Visita guiada a l’exposició del sector sanitari més rellevant a l’IoT Solutions World Congress

En col·laboració amb:


Llocs

22. Feb
Mobile World Centre
Carrer Fontanella, 2
Compartir programa